Biografia

Biografia

////////////////////

Enric Rodríguez-Llorens, professor de secundària, graduat en Filologia Catalana i titulat en les Ensenyances Professionals de Música en l’especialitat de Trombó, inicia la seua formació a l’escola de música “Leopoldo Magenti” de la seua localitat, de la mà del professor Llorens Llovet. Posteriorment, continua els seus estudis musicals al Conservatori Professional “Mestre Vert” de Carcaixent amb diversos professors, dels quals cal esmentar Daniel Gimeno en l’especialitat de Trombó, Javier Costa en la d’Anàlisi i Harmonia, i Saül Gómez en la d’Orquestra.

L’any 2013 inicia el seu primer projecte musical com a membre fundador, arreglista i trombonista del grup “Trompicon’s”, inspirat en els argentins Les Luthiers i els austríacs Mnozil Brass, estrenant-se l’any següent amb una gira de tres mesos. Aquest mateix any 2014 composa i dirigeix la banda sonora per al curtmetratge Amnesia, per al grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València. L’any següent es posa per primera vegada al capdavant de la banda simfònica de la Societat Unió Musical d’Alberic en l’estrena del seu pasdoble Cipriano Rodríguez, dedicat al seu avi.

Fou el director fundador del Baleàrica Ensemble i, a més, ha dirigit diverses formacions en tot tipus de contexts, com ara la banda simfònica de la Societat Unió Musical d’Alberic, la Jove Orquestra Rotària de Mallorca, l’orquestra dels Encontres Orquestrals de les Illes Balears, l’orquestra del Festival SENT-ME de Cocentaina, o la banda simfònica del CIM de Massanassa.

Ha realitzat cursos i ha estat alumne de mestres de reconegut prestigi com Krzysztof Penderecki i Gregory Fritze en composició, Ricardo Belda en Piano i Harmonia moderna, i José Martínez Colomina, Alberto Grau i Dustin Barr en Direcció. Actualment, cursa estudis superiors de música al Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo’ de València (especialitat de composició), amb Andrés Valero-Castells, i a l’Acadèmia DIESIS (especialitat de direcció), amb els professors Juanjo Navarro i José Miguel Rodilla.

////////////////////

CURRÍCULUM COMPLET

%d bloggers like this: