Encàrrecs per Fiverr

Un dels sectors més durament colpejats per la crisi del COVID-19 ha sigut el de la cultura, ja de per si precaritzat des de sempre. Llevat de grans noms, és molt dur, i difícil, viure de l’art, i sovint l’única eixida és la de la docència.

Personalment, com a compositor i director, he tingut temps de reflexionar estos dies i he decidit obrir-me un Fiverr per capitalitzar els encàrrecs que puc anar rebent. Es tracta d’una eina amb considerable ús a altres parts del món, especialment orientada a creadors independents, allunyats de les grans companyies.

Pense, en conseqüència, que és necessari adaptar-se als nous temps, així que ací vos deixe la botigueta, el ‘gig’ segons la pròpia web. Abans, però, també vos deixe ací la llista de preus i serveis. Com podreu comprovar, hi ha pressupostos i opcions per a tota classe de gustos:

LLISTA DE SERVEIS

Partitures originals:

– Solo o música de cambra fins a 4 instruments: una peça de 4 minuts a mida, totalment orquestrada, per a un petit conjunt. A partir de menys de 100€

– Orquestra de corda o música de cambra fins a 8 instruments: una peça de 4 minuts a mida, totalment orquestrada per a un conjunt més gran. A partir de menys de 200€

– Orquestra o banda completa: una peça personalitzada de 4 minuts, completament orquestrada per a orquestra simfònica o banda. A partir de menys de 500€

Totes les partitures seran lliurades a través de correu electrònic i correu ordinari, amb una edició personalitzada inclosa. També podeu ampliar la longitud de les peces, si voleu: consulteu els preus ací. Tingueu en compte que, com més llarga sigas la peça, més temps necessitaré per compondre-la.

Enregistraments*:

Els enregistraments estan disponibles per a tots els paquets. Un conjunt format per músics professionals i dirigit per mi mateix enregistrarà la peça en àudio d’alta qualitat, amb producció bàsica inclosa. Les despeses addicionals són de 125€ per músic, però, si la peça és extraordinària, pot costar més. A més, el termini de gravació de 7 dies és orientatiu, i està sotmès a la disponibilitat de músics.

*A causa de la pandèmia del COVID19, és possible que els enregistraments no estiguen disponibles durant un temps. Tot i això, encara podeu sol·licitar aquest servei i la peça quedarà gravada tan aviat com siga possible. Les opcions de pagament seran explicades en aquell moment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: