Estrena de Batec Trencat

El proper 28 de juny, al saló d’actes de la Conselleria de Salut de les Illes Balears, tindrà lloc l’estrena de la meua obra per a gran ensemble Batec Trencat, encàrrec de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx. Al concert, que es repetirà el dia 29 al propi poble de Felanitx, s’estrenaran també obres de tots els compositors que ixen al cartell que acompanya aquesta publicació.

El fet de ser un encàrrec per a un conservatori ha provocat que la instrumentació i la dificultat de la peça vagen condicionats per aquest fet, esdevenint l’ànim principal de l’obra oferir una sonoritat moderna mitjançant uns papers individuals no excessivament complexos, adequats als intèrprets que estrenaran l’obra (alumnes del grau professional), però també perquè qualsevol grup de músics amateur puga introduir-se en el complexe món de la música contemporània.

WhatsApp Image 2018-06-10 at 22.34.07

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: