Gravació de Terra de Romaní

El passat 26 de desembre vaig tenir l’immens honor de dirigir de nou la banda simfònica de la Societat Unió Musical d’Alberic en el seu concert extraordinari de Nadal, oportunitat donada per l’estrena de la meua marxa cristiana Terra de Romaní.

Terra de Romaní és l’equivalent en marxa cristiana a allò que fou Al-Barid, un exercici creatiu amb el qual tanque l’anomenada “trilogia de la música festera”, conformada per un pasdoble, una marxa mora i una marxa cristiana. De nou, l’obra està dedicada a la meua banda, la Societat Unió Musical d’Alberic, i a totes les comparses cristianes en què toquem al llarg de la temporada, any rere any.

De la mateixa manera, aquesta peça és també un petit homenatge a un dels millors compositors de tots els temps i un dels més estimats pels músics clàssics actuals: Gustav Mahler. No serà difícil per a l’oïda mínimament educada escoltar pinzellades i algun tema transformat de la seua 1a simfonia Tità.

No em queda res més que agrair profundament a la meua banda, la Societat Unió Musical d’Alberic, l’oportunitat d’estrenar, dirigir i gravar aquesta peça. Són tots uns músics extraordinaris i unes persones meravelloses, i m’ompli d’orgull poder dir-los, a tots i cadascun d’ells, amics. Agrair també la tasca del meu mestre Saül Gómez Soler, ja que ha sigut gràcies al seu tutel·latge que açò ha vist la llum.

Moltíssimes gràcies i, com sempre, a gaudir de la música!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: