Al-Barid, ja disponible

Ja teniu disponible a l’apartat “Obres” d’aquesta mateixa web, o directament clicant aquest enllaç, la meua marxa mora Al-Barid. Podeu descarregar-la completa, amb totes les particelles, de manera completament gratuïta.

Al-Barid és una marxa mora per a banda, que pretén ser el meu acostament personal al món de la composició per a les festes de moros i cristians. Està escrita a la manera de les peces més clàssiques del gènere, amb gran influència sobretot de marxes com El President, Sisco o Chimo. L’obra està dedicada a la meua banda, la Societat Unió Musical d’Alberic, i a totes les comparses mores en què toquem al llarg de la temporada, any rere any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: