Da Nuces Pueris, ja disponible

Ja podeu trobar a la secció d’obres d’aquesta web la meua primera obra per a conjunt de cambra: Da Nuces Pueris, un exercici musical d’uns cinc minuts de duració amb lletra de Gabriel Ferrater on he cercat crear una atmosfera contradictòria entre el goig i la melancolia per tractar que tant els intèrprets com els qui escolten l’obra exposen els seus sentiments.

IMG_20160714_214944

Da Nuces Pueris és una obra de cambra escrita per a soprano, cello piano i marimba. Porta el títol d’un dels poemaris de Gabriel Ferrater pel fet d’utilitzar per al text de la soprano fragments del poema “Diumenge”, que forma part del poemari en qüestió. Da Nuces Pueris és una peça on allò oníric es mescla amb allò tenebrós, d’una interpretació complexa i allunyada de les formes habituals de la música de cambra, que exigeix un ampli desplegament de recursos per part de tots els instrumentistes.

Descarregueu-la ja de manera gratuïta clicant ací.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: