Estrena d’Al-Barid

Ahir, diumenge 20 de març, Alberic celebrava el tradicional Diumenge de Rams amb l’habitual concert de la banda simfònica de la Societat Unió Musical d’Alberic. Un Diumenge de Rams diferent -i per tant un concert diferent- pel fort regust a falles que omplia el poble de banda a banda.

Però ahir, i per segona vegada en directe, em vaig posar de nou, com el Diumenge de Rams del passat 2015, al capdavant de la meua banda. Em vaig plantar, amb el permís del Mestre Dani Ferrero, davant dels meus estimats companys per dirigir l’estrena d’Al-Barid, la meua primera marxa mota que vos vaig presentar fa menys d’un mes i que podeu escoltar a l’apartat “Multimèdia” d’aquesta web.

I, com ja feia quan vos vaig presentar la marxa, no tinc suficients paraules d’agraïment per a la meua banda. Per a tots els meus companys i amics, per al Mestre, per a Quique… Dir “moltíssimes gràcies a tots”, que és el que es sol fer, es queda molt curt aquesta vegada. Però el meu vocabulari no abasteix una expressió més sincera per agraïr-los tota l’ajuda que m’estan donant en el llarg camí de la Música. Així que, de nou, moltíssimes gràcies a tots.

Els qui vau tocar ahir a la Muntanyeta, els qui vau escoltar en directe el concert… moltíssimes gràcies per estar allí. Espere que gaudireu de veritat del concert.

Moltes gràcies de nou i a seguir gaudint amb la música.

diumengerams.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: