Gravació d’Al-Barid

M’estrene en la meua nova web amb un esdeveniment recent. El passat 5 de febrer, abans de l’assaig de la banda simfònica de la Societat Unió Musical d’Alberic, vaig tenir l’oportunitat de gravar la meua primera marxa mora, Al-Barid. No puc expressar amb paraules el meu agraïment per tota la feina realitzada durant l’últim mes per part de la banda, aprofitant els assajos de la mateixa per provar la meua marxa i donar-li poc a poc la forma definitiva que podeu finalment escoltar més avall.

Sóc conscient que no tots els autors poden tenir baix la seua batuta una banda de secció d’honor per gravar les seues obres, així que de nou, moltíssimes gràcies, de debò, a la meua banda, tots els seus membres, companys i amics meus, i per suposat al Mestre Daniel Ferrero, per permetre’m expressar-me amb la meua música.

Vull agraïr també la feina de Toni Cervelló i Adrian Alfonso, que respectivament feren les funcions de tècnic de so en la gravació i de fotògraf de la sessió. Sense la seua feina, l’estrena d’aquesta web seria impossible.

I, com sempre, gaudia de la música, que per alguna cosa és l’aliment de l’ànima.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: